Входните врати Борман – добра защита за жилището

Днес можете да постигнете по-добра защита за жилището си, ако се доверите на качествените входни врати от Борман България. Фирмата е вносител на блиндирани врати от Турция и Полша и се слави с достъпните цени на продуктите си, отличните умения на монтажистите и не на последно място със своето име, което е на българския пазар вече десетки години наред.

Потребителите могат да избират врати от двата големи производители StarCelikKapi – Турция и Porta Doors – Полша. За всички стоки се предлага сертификат за качество и дълъг гаранционен срок, който включва сервизно обслужване при възникнал проблем с вратите. Външните врати са подходящи, както за къщи, вили и апартаменти, така и за търговски обекти, офиси и други.

Какво представляват входните врати на StarCelikKapi?

Блиндирана турска врата на СтарЧеликКапъ

Турските входни врати на марката StarCelikKapi предоставят високи нива на сигурност срещу опити за влизане с взлом. Това са метални врати с многоточково заключване и скрита 3-та ключалка тип ала резе. Вратите притежават бронирани патрони с вдлъбнати капачки срещу разпробиване. Цените на блиндираните врати започват от 560 и стигат до 770 български лева.

Турският бранд е помислил и за дизайна на външните врати. Последните се предлагат във всякакви разцветки, с чиято помощ ще успеете да постигнете добри интериорни и екстериорни резултати. Малка част от цветовете са: Черна перла, Орех, Венге, Африка, Танганика и т.н.

Тук трябва да отбележим и отличните топло и шумоизолационни характеристики, които притежават турските входни врати. Благодарение на използваните материали при изработката те се съпротивляват срещу влошени атмосферни условия и не позволяват на топлината да напусне обекта ви. Редом с това намаляват външните шумове идващи от големите градове.

Борман България ви предлага и монтаж, в който не влиза в цената на вратата. За целта се взимат точните размери и се прибягва до поставяне на вратата във вашия обект. Работата се извършва от квалифицирани фирмени кадри, които не правят компромис с качеството. Повече информация за вратите StarCelikKapi търсете в сайта на Борман, където са посочени и цените.

Вижте и каква входна врата е подходяща именно за жилището ви.

Защо да изберем външни врати на Porta Doors?

Входна врата за апартамент от Porta Doors

Porta Doors е полски бранд, който се занимава с производство на външни и вътрешни врати. Блиндираните входни врати идват до крайния клиент с различни системи на заключване, чрез които се постига максимална защита срещу взлом. Можете да изберете врати с две, три или повече ключалки. В комплекта влизат брави, патрони, шпионки и всички важни аксесоари.

Полските врати на Борман България се отличават със завидни качества като устойчивост срещу разбиране, издръжливост на резки климатични промени, топло и шумоизолационни свойства и не на последно място добра цена за клиентите. Ако посетите един от фирмените магазини на Борман ще можете да разгледат каталог на входните врати, и да направите своята поръчка.

Клиентите могат да селектират различни цветове и декорации. Има много интересни предложения, с чиято помощ ще получите истински дизайнерски ефект. Най-важното е, че може да се защитите от опити за рязане на вратата, удари с предмети и дори стрелба с огнестрелно оръжие. Точно заради тези качества много хора избраха именно Porta Doors.

Скъпи ли са входните врати на Борман България?

Цените на входните врати, които се поддържат на склад в София

Не бихме казали, че входните врати Борман са скъпи. Цената им е съобразена с техните качества, така че инвестицията определено си заслужава. Все пак е по-добре да похарчите малко повече пари, но да знаете, че дома ви е защитен от кражби и нерегламентирано проникване на външни лица. В сайта на фирмата ще видите тарифите за различните модели.

Цената на турските входни врати StarCelikKapi варира между 560 и 770 лева. В тях влиза пълен комплект на вратата, без да се смята монтажа. Тарифите зависят най-вече от определения модел на продукта. Борман в момента предлага две серии – Parkdoor и StarLife като първият модел е по-евтин, а вторият по-скъп. Всичко зависи от материалите вложени в продукта.

По същия начин стои въпроса с цените на полските врати Porta Doors. Разликата при тях е, че за да ги закупите е нужно да направите предварителна заявка (поръчка). Каталог с продуктите и тарифата към тях ще намерите в магазините на Борман България в град София. Там ще видите и някои модели на живо, за да получите обща представа за вида и качествата на вратите.

Положителни качества на входни врати Борман

По-горе направихме кратък оглед на входните врати от Турция и Полша. В следващите редове ви предлагаме да се запознаете с пълния списък от положителни качества на блиндираните врати StarCelikKapi и Porta Doors. По този начин ще сте по-спокойни, когато закупите стоката:

  • Отлична съпротива срещу взлом;
  • Топло и шумоизолация на добро ниво;
  • Естетически издържана визия;
  • Сертификат за качество и удостоверяване на произхода;
  • Дълъг гаранционен срок и сервизно обслужване;
  • Прецизен монтаж от квалифициран екип;
  • Достъпна цена;

И ако това не е достатъчно, за да обърнете внимание на съвременните входни врати, то не знаем какво друго можем да добавим към прегледа на продуктите. Разбира се, за да се уверите в достоверността на нашите твърдения ви каним в магазините на Борман, където ще видите голяма част от вратите на живо. Освен това получавате и безплатна консултация.

Къде да откриете входните врати на Борман България?

Фирмата има два магазина в София, в които ще намерите входни врати на StarCelikKapiи Porta Doors. Първият обект се намира в квартал Белите Брези, улица Дойран 9-Б. Следващият търговски обект е локализиран в кв. Лозенец, улица Стоян Михайловски 8. Там се намират и шоурумовете, които ви позволяват да видите по-голяма част от моделите на блиндираните врати. Разбира се, за вас работи интелигентен екип от специалисти, с чиято помощ ще изберете правилната врата за дома или работното място. Приветстваме нашите клиенти с добре дошли.

Оценка за страницата
[Общо: 1 Оценка: 5]

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.