Фън Шуй съвети за силна входна врата

Входната врата е много важна в фън шуй, без значение дали става дума за входната врата на дома или на офиса. Според Фън Шуй, къщата получава своята Чи енергия през входната врата, така че, по-силената, по-здравата и по-балансирана входната врата е гаранция за по-силна и по- качествена енергия за тези, които живеят в къщата. Какво трябва да знаем?
1. Осигурете безпрепятствено протичане на енергия до входната врата.
Това означава, че не трябва да има кошчета за боклук, напукани стари саксии с мъртви растения или други предмети, които блокират притока на фън шуй енергията до входната врата. Пазете я чиста, свежа и течаща, това винаги е най-добрият Фън Шуй съвет. Най-благоприятен фън шуй поток на енергия до входната врата е гладкия и криволичещ път, наподобяващ водния поток, а пътеката с остри завои, която е често срещана в модерните къщи.
2. Добре обгрижвана входна врата.
Входна врата, която се отваря широко, без скърцане, добър външен вид и боя, това е разковничето. Неизползваните и ръждясали пирони около касата на вратата трябва да се махнат, без ръждясали дръжки, изсъхнали коледни венци през юни. Покажи последователна грижа към входната врата и тя ще ви помогне да привлечете същото качество енергия в дома ви .
3. Цвят в хармония с посоката на вратата.
Посоката на входната врата е много важна в фън шуй, така че, за да се извлече полза, е препоръчително да изберете цвят, който е в хармония с елемент на нейната посока. Например, ако входната врата е с източно изложение, най-добрите цветове за вашата врата са зелен, кафяв, син и черен.
4. Силна врата се отваря за гладкото протичане на енергията през главния вход .
Усилията за привличане на най-добрата фън шуй енергия в дома ви ще бъдат напразни, ако не разполагате с добър фън шуй от главния вход на жилището. Трябва да се канализира добрата енергия в целия ви дом, а всичко започва от главния вход.
5. Входна врата, която си подхожда със структурата на къщата.
Силната фън шуй входна врата е тази, която има добри пропорции, в унисон с къщата като цяло. Това просто правило често се забравя по време на домашни ремонти, така че често могат да се видят две или три етажни къщи с малки входни врати. Това може да е достатъчно, когато къщата е малка, но при по-голяма къща, входната врата трябва да е по-голяма.
Фън Шуй е начин за осигуряване на баланс и хармония, така че не забравяйте да осигурите свободен приток на добра енергията през входната врата.

Оценка за страницата
[Общо: 1 Оценка: 5]

No Comments Yet.

Leave a reply