Какво да очакваме от по-скъпите интериорни врати?

В света на огромното разнообразие от всякакви по вид и функционалност интериорни врати, може и да не е особено лесно да си изберем подходяща. В повечето случаи, когато на хората им се предоставя по-голям избор, те предпочитат да направят практичния избор – особено у нас, по родните географски ширини. С други думи, хората ще изберат по-евтини вътрешни врати, за да им остане и някой лев след изтощителния и твърде скъпо струващия ремонт. Правилен ли е този подход? Сигурно, за вас е правилен, но никога не забравяйте максимата, че евтиното в крайна сметка винаги излиза по-скъпо. Важи ли това правило за сферата на вътрешните врати обаче?

Попитахме експертите от Борман Комерс по повода. Тъй като вратите на Борман Комерс са доста силно предпочитани от аудиторията и ценени из цялата страна, смятаме, че отговорът им ще бъде повече от авторитетен. А въпросът ни беше какво да очакваме от по-скъпите интериорни врати, защото ако не е евтино и толкова изгодно, то значи и е по-скъпо и...

  1. По-качествено от гледна точка на използвания материал. Няма логика един скъп материал да се използва за една евтина врата. Това е като да правиш вкусна шоколадова торта, без да ползваш натурален шоколад, а марципан и да твърдиш, че си направил шедьовър, нали така? Същото е, например, и с дървените масивни интериорни врати. Ако се ползват обикновени и евтини плоскости, ефектът съвсем няма да е същият като този от дъб, бук и т.н.
  2. Но и по-качествена изработка! Изработката на ръка от истински майстори винаги е по-скъпа от машинната изработка. Дори и машината да е супер скъпа, поточната линия, както знаете, няма да да произведе уникален и в детайли изпипан продукт. Няма логика да мислите, че при интериорните врати нещата стоят по друг начин, нали така...
  3. В по-високата цена на интериорни врати обикновено влизат допълните екстри – консултация със специалист за най-добрия ви избор на вътрешни врати, безопасен и безплатен транспорт, за да не повредите повърхността на вратите, както и експертен монтаж. Нали не смятате, че сте способни да се справите, първо, сами с тези задачи, и второ за по-малко пари. Всички знаем, че хамалските услуги може да не са кой знае колко скъпи, но със сигурност, не се равняват на малката разлика между стандартни вътрешни врати и малко по-скъпи такива.
  4. Оригиналност. Уникалният дизайн никога не струва малко. Точно защото той е неповторим, а не масово производство, такъв дизайн интериорни врати ще отличи дома ви от този на останалите край вас. Ако сте склонни да дадете малко повече пари, но да получите доста повече от стандартни вътрешни врати, няма да сбъркате. Живеем в свят на свръх потребление и масови стоки, намаления и имитации. Малко оригиналност и цвят в живота ни съвсем няма да ни навреди, нали така?

Когато обмисляме какво точно определя цената на вратите, спомняйте си за тези по-горе споменати факти, споделени ни лично от Борман Комерс. Те ще ви подсетят за това какво наистина е стойностно и как да избегнете фалшивите и смешни имитации на пазара...Освен това, потребителите трябва да разберат. Домът изисква грижи, за да бъде вашата крепост, а офисът – инвестиция, за да създава условия за високо КПД! Малко повече средства, вложени в интериора и екстериора няма да навредят!

Оценка за страницата
[Общо: 1 Оценка: 5]

Comments are closed.