Коя е подходящата блиндирана врата за нашето жилище?

Многото модели блиндирани врати, предлагани в търговската верига, определено ще затрудни избора ви на подходящия артикул. За да не сбъркаме, трябва да отделим повечко време за разглеждане на добри оферти, сравняване на цени на различни търговци, качество и визия и екстри към покупката. Изборът ни трябва да е много премерен, защото с входната врата ние информираме околните какви стопани сме.

Тук ще ви изброим няколко важни критерия, на които трябва да подчините своя избор.

Цената

Преди всичко трябва да сме наясно с каква сума за тази покупка разполагаме. Не избирайте най- евтините предложения. Те със сигурност не са качествени и надеждни, а това е важно за входната врата. След като определите бюджета, с който разполагате за покупката на вратата, започнете с подбора на офертите в магазините, отговарящи на вашите изисквания за цена.

Размер

Преди всичко, трябва точно да сте измерили мястото, където ще бъде монтирана вратата. Внимателно измерете височината, ширината и дълбочината на касата, за да нямате неприятности и допълнителни разходи, когато дойде време за монтажа. Вярно е. че не всеки може да се справи с тези техническите и строителни дейности. Затова повечето от фирмите, които предлагат врати, имат монтажни групи, които предварително посещават жилището на клиента, правят необходимите измервания и така можете да сте сигурни, че на входа ви ще грейне точния модел входна врата.

Защита

Най- важната характеристика на блиндираните врати е тяхната голяма надеждност. Основната им цел е да предотвратят кражби от жилището. Хубав и практичен модел, на който можете да се спрете, е врата с две отделни, независими заключвания. Така ще имате по- голяма сигурност.

Изолация

Степента на изолация на блиндираната врата е решаващо значение. В търговската мрежа се продават входни врати с различни видове изолации. Вие трябва да изберете подходящата за вашето жилище. Минералната изолация има най- добри.

Покритие 

В търговската верига се предлагат врати, които имат дебели или тънки панели. Дебелите панели имат МДФ или шперплатово покритие и са триизмерни. Тънките панели са изключително леки и гладки.

Гаранция

Не пропускайте да попитате за гаранцията на стоката при покупката на блиндирана врата. Научете какъв е срока и всичко, което влиза в гаранционните условия. Поинтересувайте се за начина на транспортирането на изделието и налага ли се да доплащате за него, както и за монтажа. Би трябвали всичко  да е вклязло в цената на вратата.

Направете разумен избор и се водете от правилото за качествено изделие на достъпна цена. Ние, от Борман България, мислим че предлагаме точно такива блиндирани врати - вижте ги!

Оценка за страницата
[Общо: 1 Оценка: 5]

No Comments Yet.

Leave a reply