Вътрешни интериорни врати София. Цени и каталози на полски врати Classen, Porta Doors и немски врати Gradde. Вътрешни врати на склад и по поръчка. Бърза доставка и монтаж – до 7 дни за вътрешни врати складова наличност в София. Ниски цени за качествени вътрешни интериорни врати | Борман България™

Брошури с цени и модели на интериорни врати (полски и немски), които се поддържат на склад в София.

Всички модели вътрешни интериорни врати (от Полша и Германия), посочени в брошурите, могат да бъдат доставени и монтирани в срок до 7 работни дни.

Поддържат се в постоянна складова наличност в София. Мостри на всички налични врати има във всеки един от магазините ни.

Предлаганите от Борман България интериорни врати са от заводите на реномирани европейски производители:
Porta Doors – Полша, Classen – Полша/Германия, Gradde – Германия. С по над 150 страници официални каталози на заводите, стотици модели крила – тествани и разработвани през годините!

За продажба на ДРЕБНО предлагаме САМО врати СРЕДЕН и ВИСОК клас! Китайски врати НЕ предлагаме! НЕ предлагаме и „германски“ или „италиански“ врати, на които не бихме могли да докажем произхода при поискване от клиента! 🙂

Цените на полските врати Classen, Porta Doors, поддържат се на склад в София. Борман България, 2018

За улеснение на клиента, цените на вратите са формирани за пълен комплект – крило и каса. Крилата са комплектовани с брава за обикновен ключ, и дръжка – модел Рома или Габри (могат да се изберат и други модели дръжки). Остъклените крила са комплектовани и със съответния модел стъкло.

Касите са три вида – Каса „регулируема“ е най-използваната каса, тя е с компенсаторни (регулируеми) первази и обхваща зида от двете страни с перваз. Най-тънкия зид, който може да обхване „регулируема“ каса е 7,5 см., а най-дебелия – 36 см. (на склад се поддържат каси за дебелина на зида до 32 см.). Касата е комплектована и с гумено уплътнение.

Каса „NewArcus“ също е с компенсаторни первази, и може да обхване зид с дебелина от 11,5 см. до 32 см. Разликата със каса „регулируема“ е във външния вид на изделието.

Каса „щок“ е каса с фиксирана дебелина от 9 см. и е каса без перваз. На нея могат да се поставят комплект первази едностранно или двустранно.

За всички цветове, които се поддържат на склад, се поддържа и така наречената каса „CMOK“ – каса за обличане на металните каси на панелните апартаменти. Тя стеснява сегашния съществуващ отвор с 3,8 см. общо и позволява да се монтират интериорни врати на панелен апартамент, без да се налага къртене на старите метални каси.

Немски интериорни врати Gradde – на склад в София – ценова листа на наличните модели

 

Каталози и цени на полски интериорни врати, които могат да се поръчват към заводите-производители.

Всички врати в каталозите по-долу могат да бъдат поръчани. Срока за доставка е 35 работни дни. В магазините ни има мостри на вратите на Classen и Porta Doors.

[highlight]Каталозите са в PDF формат и са големи по обем. Препоръчваме да ги изтеглите на компютъра си, и тогава да ги разглеждате.[/highlight]

[button text=“Каталог врати Класен“ link=“http://borman.bg/Classen-catalog-interiorni-vrati-2015.pdf“ style=“info“ size=“normal“ target=“_blank“ display=“inline“ icon=“book“]       [button text=“Цени врати Класен“ link=“http://borman.bg/CLASSEN-ceni-polski-interiorni-vrati-2017.pdf“ style=“info“ size=“normal“ target=“_blank“ display=“inline“ icon=“book“]

Каталог на полски интериорни врати Classen

Цени на полски интериорни врати Classen

[button text=“Каталог врати Порта Доорс“ link=“http://borman.bg/PortaDoors-catalog_bul_2014.pdf“ style=“warning“ size=“normal“ target=“_blank“ display=“inline“ icon=“book“] [button text=“Цени врати Порта Доорс“ link=“http://borman.bg/PortaDoors-ceni-polski-vrati.pdf“ style=“warning“ size=“normal“ target=“_blank“ display=“inline“ icon=“book“]

Каталог на полски интериорни врати PortaDoors

Цени на полски интериорни врати PortaDoors

Как можете да си поръчате интериорните врати при нас?

Нашата работа в магазините е да ориентираме клиента и да се опитаме да му посочим това, което търси. Когато човек е решил да прави поръчка, процедурата е следната:
1. Обажда се по телефона (или на място в магазините за врати Борман България в София) и оставя адрес за размери на вратите;
2. След 2-3 часа връщаме обаждането и се договаряме за ден и час за размери за интериорните врати;
3. Вземат се размери от наша монтажна група (реакция максимум до ден-два от обаждането). Обикновено за София-град се уговаряме от единия ден, за другия, а за София-област или за страната – понякога изпращането на човек за размери може да отнеме 3-4 дни; – вземането на размерите за София-град е безплатно, а за страната се плаща горивото на автомобила;
4. След вземането на размерите, когато и който ден реши, клиента може да заповяда да подпише договор за продажба на интериорни врати(при договора се плаща около 50% предплата и се пуска договор и заявка).
5. След като пристигнат вратите по поръчката – обаждаме се, договаряме ден/дни за монтаж и действаме. Ако вратите са от наличните модели на склад (това клиента го знае още преди вземането на размерите, при консултациите в магазините), деня на монтажа може да се договори още при подписване на договора.

Оценка за страницата
[Общо: 4 Оценка: 5]