Вътрешни интериорни врати София. Цени и каталози на полски врати Classen, Porta Doors и немски врати Gradde. Вътрешни врати на склад и по поръчка. Бърза доставка и монтаж – до 7 дни за вътрешни врати складова наличност в София. Ниски цени за качествени вътрешни интериорни врати | Борман България™

Брошури с цени и модели на интериорни врати (полски, украински и немски), които се поддържат на склад в София.

Всички модели вътрешни интериорни врати (от Полша, Украйна и Германия), посочени в брошурите, могат да бъдат доставени и монтирани в срок до 7 работни дни.

Поддържат се в постоянна складова наличност в София. Мостри на всички налични врати има във всеки един от магазините ни.

Предлаганите от Борман България интериорни врати са от заводите на реномирани европейски производители: Porta Doors – Полша, Classen – Полша/Германия, NewStyle – Украйна. С по над 150 страници официални каталози на заводите, стотици модели крила – тествани и разработвани през годините!

За продажба на ДРЕБНО предлагаме САМО врати СРЕДЕН и ВИСОК клас! Китайски врати НЕ предлагаме!

НЕ предлагаме и „германски“ или „италиански“ врати, на които не бихме могли да докажем произхода при поискване от клиента! 🙂

Актуални цени, модели, отстъпки, условия за доставка и монтаж – вижте страницата на борман.биз за украинските и полските вътрешни врати.

Полски интериорни врати CLASSEN и PORTA DOORS

За улеснение на клиента, цените на вратите са формирани за пълен комплект – крило и каса.

Крилата са комплектовани с брава за обикновен ключ, и дръжка – модел Рома или Габри (могат да се изберат и други модели дръжки). Остъклените крила са комплектовани и със съответния модел стъкло.

Касите са три вида:

Каса „регулируема“ е най-използваната каса, тя е с компенсаторни (регулируеми) первази и обхваща зида от двете страни с перваз.

Най-тънкия зид, който може да обхване „регулируема“ каса е 7,5 см., а най-дебелия – 36 см. (на склад се поддържат каси за дебелина на зида до 32 см.). Касата е комплектована и с гумено уплътнение.

Каса „NewArcus“ също е с компенсаторни первази, и може да обхване зид с дебелина от 11,5 см. до 32 см. Разликата със каса „регулируема“ е във външния вид на изделието.

Каса „щок“ е каса с фиксирана дебелина от 9 см. и е каса без перваз. На нея могат да се поставят комплект первази едностранно или двустранно.

За всички цветове, които се поддържат на склад, се поддържа и така наречената каса „CMOK“ – каса за обличане на металните каси на панелните апартаменти. Тя стеснява сегашния съществуващ отвор с 3,8 см. общо и позволява да се монтират интериорни врати на панелен апартамент, без да се налага къртене на старите метални каси.

 

 

Интериорни врати от Украйна – New Style

Цени врати Украйна

 

 

 

Поради неизяснени условия относно приемането на рекламации от производителя/вносителя, и относно условията за гаранционния срок на вратите, и във връзка с отчитане на произхода на вътрешните врати Gradde, спираме приемането на поръчки за интериорни врати Gradde. Считано от 10 октомври 2019 година, интериорни врати Gradde НЕ могат да се поръчват в нашата фирма Борман България.

София, 10.10.2019г. – Борис Маринов

 

аталози и цени на полски интериорни врати, които могат да се поръчват към заводите-производители.

Всички врати в каталозите по-долу могат да бъдат поръчани. Срока за доставка е 35 работни дни. В магазините ни има мостри на вратите на Classen и Porta Doors.

 Каталозите са в PDF формат и са големи по обем. Препоръчваме да ги изтеглите на компютъра си, и тогава да ги разглеждате. 

  Каталог врати Класен Цени врати Класен

Каталог на полски интериорни врати Classen

Цени на полски интериорни врати Classen

  Каталог врати Порта Доорс Цени врати Порта Доорс

Каталог на полски интериорни врати PortaDoors

Цени на полски интериорни врати PortaDoors

Как можете да си поръчате интериорните врати при нас?

Нашата работа в магазините е да ориентираме клиента и да се опитаме да му посочим това, което търси. Когато човек е решил да прави поръчка, процедурата е следната:

1. Обажда се по телефона (или на място в магазините за врати Борман България в София) и оставя адрес за размери на вратите;

2. След 2-3 часа връщаме обаждането и се договаряме за ден и час за размери за интериорните врати;

3. Вземат се размери от наша монтажна група (реакция максимум до ден-два от обаждането). Обикновено за София-град се уговаряме от единия ден, за другия, а за София-област или за страната – понякога изпращането на човек за размери може да отнеме 3-4 дни; – вземането на размерите за София-град е безплатно, а за страната се плаща горивото на автомобила;

4. След вземането на размерите, когато и който ден реши, клиента може да заповяда да подпише договор за продажба на интериорни врати(при договора се плаща около 50% предплата и се пуска договор и заявка).

5. След като пристигнат вратите по поръчката – обаждаме се, договаряме ден/дни за монтаж и действаме. Ако вратите са от наличните модели на склад (това клиента го знае още преди вземането на размерите, при консултациите в магазините), деня на монтажа може да се договори още при подписване на договора.

Оценка за страницата
[Общо: 4 Оценка: 5]