Кухненско обзавеждане в София. Безплатен проект и цена на кухня – от МДФ, ПДЧ и масив. Проектиране, изработка, доставка и монтаж на кухни. Каталог с цветове и модели на кухненските вратички. Граници при проектирането и изработването на една кухня няма! | Борман България™

Кухни по поръчка от МДФ, ПДЧ и масив – София, Борман България

Кухните, които предлага Борман България в София, са по индивидуален проект за всеки отделен случай.

12 годишен опит в сферата на проектирането и изработването на кухненско обзавеждане.

А за най-новите тенденции в обзавеждането на кухни от Борман, за актуални модели и цени, за проектиране и изработка на кухня – вижте в страницата на борман.биз

Корпусите на кухненските шкафове се изработват най-често от ПДЧ или МДФ, с ламинатни или естествени фурнири покрития, а фронтовете (вратичките) – от МДФ или ПДЧ, също с ламинат или естествен фурнир като покритие. Предлагаме и варианти за кухни от масив.

Цветовата гама на шкафовете е изключително обширна, всеки един шкаф се изработва според специфичните нужди и изисквания на клиента – няма ограничения както при модулните кухни, размерите на корпусите и вратичките се изпълняват с точност до милиметър – граници при проектирането и изработването на една кухня няма!

Всяка една кухня е с различна цена. Първоначално изготвяме безплатен проект (и неангажиращ, естествено) по размери, подадени от клиента. Необходим е за изготвяне на цена на кухнята. След представянето на проекта, и обсъждането му, ако клиента е решил да поръча кухнята си от нас, то тогава задължително човек от цеха взема размери на място, на място се обсъждат и някои основни изисквания от страна на клиента, след това след 2-3 дни се изготвя/преработва проект, остойностява се, отново се обсъжда и изменя…колкото е необходимо, и след това се пристъпва към поръчка на кухнята.
От години работим с утвърдени вносители на уреди за вграждане – TEKA, FABER, NARDI, LINO, EUROLUX, Ukinox, FAGOR

 

Каталог с цветове и модели на кухненските вратички от МДФ, с които работим

Безплатен проект за кухня се изготвя само на хора, които са посетили някой от магазините ни, и са оставили размер на място в магазина.

Доставка и монтаж на едичнични бройки кухни, извършваме само в района на София област.

Оценка за страницата
[Общо: 2 Оценка: 5]